Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bådbro – bygget af professionelle

Leder du efter en professionel byggevirksomhed, der kan hjælpe dig med at bygge en bådbro? Hos Byggefirmaet PKC har vi udført mange projekter inden for netop det felt. Vi laver bådbroer i mange forskellige afskygninger - store som små.

Møn, Vordingborg og Præstø er vores foretrukne områder at arbejde i, men vi har også foretaget projekter i Stege, Klintholm og på Nyord Havn. Du må derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du skal have en bådbro - uanset hvor du befinder dig.

Bådbro – dette kan vi hjælpe dig med

Næsten alle ved, hvad en bådbro er, og der er sådan set ikke noget avanceret ved sådan en, så længe man tager højde for det omkringliggende miljø, når den skal bygges. Det er vi eksperter i, og vi kan derfor hjælpe med følgende opgaver:

  • ​Mole
  • ​Bolværk
  • ​Spuns
  • ​Bådebroer
  • ​Slæbesteder
  • Dubidalper​

Er den opgave, du søger løst, ikke på listen, må du hellere end gerne kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe.​

Havnearbejde og solid erfaring

​Vi er en professionel byggevirksomhed med erfaring indenfor havnearbejde. Gennem årene har vi udfører en del renoveringsarbejde på vores mønske havne. Derfor kan du stole trygt på, at vores medarbejdere ved, hvad de laver, når de skal bygge din bådbro.

Selvom vi har solid erfaring, gør vi os altid umage. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og det er de altid, hvis vi trækker på både erfaring og arbejdet med detaljerne.

Har I en opgave, vi kan hjælpe jer med?

Har I en offentlig havn, der mangler en bådbro? Eller er I så heldige at have en have med privat adgang til vandet, hvor den sidste finish ville være en flot bådbro? Så kontakt os på pkc@pkc-stege.dk eller 55 81 57 06 for et uforpligtende tilbud.

Vi kommer gerne ud og inspicerer det sted, bådbroen skal være, så vi bedst muligt kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud.​

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt