Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Græstag – en grøn løsning

Et græstag isolerer flot, letter presset på kloaksystemet, og så er det støjdæmpende. Hvad mere kan du ønske dig?

Der er mange ting, du skal vide, inden du får græs på taget. Det er vigtigt, du ved, hvad du laver, og her kan vi være behjælpelige. Vores håndværkere har stor erfaring med græstag og lægger en dyd i godt håndværk. Vores byggefirma arbejder fra Stege, men kører ofte til Møn, Vordingborg, Præstø og de omkringliggende områder.

Dette skal du vide om græstag

Når det kommer til græstag, gælder der ganske særlig lovgivning omkring brandsikkerhed. Din tagkonstruktion skal kunne holde til græs på taget, hvilket betyder, at opbygningen af dit nuværende tag ikke er ligegyldigt. Alt dette kan vi heldigvis fortælle dig mere om.

Hvad end det er et shelter, et sommerhus eller en helt almindelig bolig, kan vi hjælpe.

Hvad koster et græstag?

Prisen på et græstag, ligesom så mange andre tagtyper, varierer af mange faktorer. Hvor i landet, du bor, din nuværende tagkonstruktion, hældningen på dit tag og så videre er alle elementer, der kan spille ind.

Hvis du ønsker en cirkapris, er du altid velkommen til at spørge os. Vi kan give dig et peg, så du kan realisere dine drømme om at få grønt, flot græs på taget.

Kontakt os nu

Vi vil rigtig gerne hjælpe. Vores tømrere er dygtige til deres arbejde, godt udlærte og engagerede. Vores mål er altid at imødekomme dine ønsker og krav. Det eneste, vi mangler, er at høre fra dig. Kontakt os endelig på mail pkc@pkc-stege.dk eller ring til os på 55 81 57 06.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt