Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakmester til strømpeforing

Er du på jagt efter et kompetent kloakfirma, der kan fikse din ødelagte kloak? Så er du kommet det rette sted hen. Hos Byggefirmaet PKC A/S har vi stor erfaring med kloakarbejde, og vi er vant til at løse mange forskellige arbejdsopgaver.

Vi er særligt dygtige til strømpeforing, som er en særlig teknik til reparation af defekte kloakker. 

Vores kloakmænd kommer primært ud til steder på Møn, Præstø og i Vordingborg, men har du brug for hjælp i omegnen, må du ikke tøve med at kontakte os.

Dét kan et kloakfirma gøre for dig

Vi kan tilbyde hjælp fra en autoriseret kloakmester, der hurtigt kan lokalisere det problem, som er opstået i din kloak. Derfor kan du roligt overlade arbejdet til os og stole på, at vi får det løst. Vi tilbyder:

  • ​Strømpeforing
  • ​TV-inspektion af kloakrør
  • ​Faglig ekspertise
  • ​Opgaver for forsikringsbranchen
  • ​Læk på kloakken
  • Opsætning af rottefælder

Kloakarbejde er mange ting, men vigtigt er det at få lokaliseret problemet. Til det benytter vores kloakmester professionelt udstyr. Der er derfor nærmest umuligt at udføre kloakarbejde uden professionel hjælp.​

​Kloakarbejde er mange ting, men vigtigt er det at få lokaliseret problemet. Til det benytter vores kloakmester professionelt udstyr. Der er derfor nærmest umuligt at udføre kloakarbejde uden professionel hjælp.

Hvad koster en autoriseret kloakmester?

Mange efterspørger priser på autoriseret kloakarbejde, men det er desværre ikke altid muligt at give et endeligt svar ud af det blå. En kloakmand skal betales for det stykke arbejde, han udfører, og det er ofte forskelligt, hvor lang tid sådan et job tager at fuldføre.

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor stort og omfattende, dit problem er. Vi kan dog garantere, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Derfor må du endelig ringe til os og fortælle om dit problem - så kan vi lave en prisestimering til dig.

Vores kloakmestre er på døgnvagt. Så har du et akut kloakproblem midt om natten, kan vi også rykke ud til det. Er problemet alvorligt, skal det gerne løses med det samme.

Ring for kloakservice

Skal vi lave kloakarbejde eller strømpeforing

for dig, må du hellere end gerne kontakte os på pkc@pkc-stege.dk eller 55 81 57 06. Så tager vi en uforpligtende snak, inden vi kommer dig til undsætning.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt