Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt tegltag hos professionel murer

Er du på jagt efter en murer, der kan hjælpe dig med at implementere dit nye tegltag? Hos Byggefirma Preben K Christensen kan vi hjælpe og fungerer også som et murerfirma. Det er nemlig slet ikke ligegyldigt, hvordan dit tegltag lægges. Lægges det forkert, kan det have fatale konsekvenser for dit hus.

Med den rette murermester gør du dig selv og dit tag en rigtig god og langtidsholdbar tjeneste. Vi opererer i Vordingborg og på Møn og Præstø, men kommer også gerne ud til andre steder, hvis du har behov.

Tegltag - der findes mange muligheder

Tegltag er mange ting, og vi kan løse murerarbejde i mange afskygninger. Vi løser blandt andet følgende opgaver:

  • ​Lægning af eternittage
  • ​Lægning af glaseret tegl
  • ​Understrygning
  • ​Lægning af rødt tegl
  • ​Lægning af sort tegl
  • ​Rensning af tage
  • ​Montering af taghætte
  • ​Montering af solceller

Vil du gerne have et nyt tegltag med lang levetid, skal du selvfølgelig finde en mester, der er specialiseret i netop det.

Hvad koster en murer i timen?

Priser på en murer er meget forskellige. Din pris afhænger selvfølgelig af, hvor stort dit projekt er. Vi er et firma, der altid tilpasser vores timepris til den specifikke opgave, så du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit nye tegltag.

Vores tømrere er vant til at blive udsat for forskellige opgaver, så vi vil rigtig gerne påtage os din opgave - stor eller lille. Har dit hus en speciel tagkonstruktion, påtager vores murermester sig opgaven, og sørger for, at dit tegltag bliver lagt på professionel vis.

Skal vi lave et samarbejde?

Dit tag fortjener professionel ekspertise, og det kan det rette murerfirma levere. Vi vil rigtig gerne imødekomme dine specifikke behov og krav.

Vores murer har meget erfaring med lægning af tegltag. Har du lyst til at nyde godt af vores ekspertise, må du endelig kontakte os på 55 81 57 06 eller pkc@pkc-stege.dk.

Vores murer glæder sig til at høre fra dig!

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt