Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt sommerhus og anneks

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med at bygge dit nye sommerhus? Måske du skal have lavet et anneks også? Led ikke længere. Hos Byggefirmaet PKC kan du få lige præcis den hjælp, du har brug for.

Vi bygger bæredygtige sommerhuse fra bunden, og i bagagen har vi en solid bunke erfaring, vi altid hiver frem. Har du brug for hjælp, opererer vi primært på Møn, i Præstø og Vordingborg. Bor du i omegn af disse byer, må du endelig også kontakte os - vi hjælper gerne.

Byg sommerhus og anneks - vi kan hjælpe

Som sagt har vi meget erfaring med at bygge sommerhuse, og vi laver gerne et nyt sommerhus fra bunden. Det projekt indeholder blandt andet opgaver som:

  • Opbygning af bæredygtigt sommerhus​
  • Opbygning af anneks
  • Opsætning af køkken
  • Montering af gulv
  • Pålægning af tag

Der hører sig selvfølgelig en masse andre opgaver til sådan et projekt, og dem varetager vi også. Vi sørger for, at din hytte er isoleret, og lever vores fritidshuse og sommerhuse også altid op til de nye standarder for bæredygtighed.​

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vi får ofte spørgsmål på, om vi kan give en konkret pris på, hvad det koster at bygge et sommerhus. Det kræver lidt mere information end bare et sommerhus. Det afhænger altid af, hvor stort sommerhuset skal være samt en række andre faktorer.

Priser afhænger også af, hvilke materialer kunden ønsker at benytte i sommerhuset. Derudover afhænger prisen af, om vi skal udføre hele projektet, eller om kunden ønsker medbyg. Et sommerhus kan skabes på mange måder, og derfor skal vi lidt nærmere ind på projektet, før vi kan give en pris.

Hvad koster et anneks?

Det samme gælder anneks. Dog vil der ikke være de helt store udsving på priser netop her. Vi tilbyder standardløsninger på anneks, som selvfølgelig har en mere eller mindre fast pris.

Ring for et samarbejde Ønsker du et samarbejde med os til dit sommerhus- eller anneksprojekt? Kontakt og da endelig på pkc@pkc-stege.dk eller 55 81 57 06 for et uforpligtende tilbud.

Vi tager dig fra start til slut.

Hvordan kan vi hjælpe ?

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Så kontakt os med det samme på telefon 55 81 57 06 eller skriv til os her.


Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og det er DIN garanti for korrekt udført arbejde.

Kontakt os

​Byggefirmaet PKC AS

Kobbelvej 35

4780 Stege​

Navigation på Google Maps

Telefon: 55 81 57 06

E-mail: pkc@pkc-stege.dk