Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt sommerhus og anneks

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med at bygge dit nye sommerhus? Måske du skal have lavet et anneks også? Led ikke længere. Hos Byggefirmaet PKC kan du få lige præcis den hjælp, du har brug for.

Vi bygger bæredygtige sommerhuse fra bunden, og i bagagen har vi en solid bunke erfaring, vi altid hiver frem. Har du brug for hjælp, opererer vi primært på Møn, i Præstø og Vordingborg. Bor du i omegn af disse byer, må du endelig også kontakte os - vi hjælper gerne med at bygge nyt sommerhus.

Byg sommerhus og anneks - vi kan hjælpe

Som sagt har vi meget erfaring med at bygge sommerhuse, og vi laver gerne et nyt sommerhus fra bunden. Det projekt indeholder blandt andet opgaver som:

  • Opbygning af bæredygtigt sommerhus​
  • Opbygning af anneks
  • Opsætning af køkken
  • Montering af gulv
  • Pålægning af tag

Der hører sig selvfølgelig en masse andre opgaver til sådan et projekt, og dem varetager vi også. Vi sørger for, at din hytte er isoleret, og lever vores fritidshuse og sommerhuse også altid op til de nye standarder for bæredygtighed.​

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vi får ofte spørgsmål på, om vi kan give en konkret pris på, hvad det koster at bygge et sommerhus. Det kræver lidt mere information end bare et sommerhus. Det afhænger altid af, hvor stort sommerhuset skal være samt en række andre faktorer.

Priser afhænger også af, hvilke materialer kunden ønsker at benytte i sommerhuset. Derudover afhænger prisen af, om vi skal udføre hele projektet, eller om kunden ønsker medbyg. Et sommerhus kan skabes på mange måder, og derfor skal vi lidt nærmere ind på projektet, før vi kan give en pris.

Hvad koster et anneks?

Det samme gælder anneks. Dog vil der ikke være de helt store udsving på priser netop her. Vi tilbyder standardløsninger på anneks, som selvfølgelig har en mere eller mindre fast pris.

Ring for et samarbejde Ønsker du et samarbejde med os til dit sommerhus- eller anneksprojekt? Kontakt og da endelig på pkc@pkc-stege.dk eller 55 81 57 06 for et uforpligtende tilbud.

Vi tager dig fra start til slut - og vi ser frem til at hjælpe dig med at bygge nyt sommerhus.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt