Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrer nær dig – få det gjort ordentligt

​Fælles for et tømrerfirma eller snedkerfirma er, at begge arbejder med træ. Og det gør vi i den grad. Hos Byggefirmaet PKC A/S arbejder vi med de helt traditionelle tømrer- og snedkeropgaver på vores eget værksted. Vi holder til i Stege, men vi har også mange kunder på Møn, Præstø og i Vordingborg samt omegn. Vi arbejdet naturligvis i store dele af Sjælland.

Når det kommer til de større entrepriser, hvis vi skal snakke byggeri af haller, sociale boliger samt institutioner, har vi selvfølgelig også erfaring.

Ydermere laver vi om- og tilbygninger for både private og erhvervskunder. Især med hensyn til landbrug har vi en del kunder, der eftersøger en dygtig tømrer eller snedker.

Hvad koster en tømrer i timen?

En billig tømrermester er ikke lig med en inkompetent tømrermester. Og omvendt er en dyr snedkermester heller ikke lig med en dygtig snedkermester. Det er vigtigt at tjekke det tidligere udførte arbejde ud, inden man lægger ordren. Der er mange faktorer, der spiller ind på en timepris, og det hele kan afhænge af materialer, geografi, erfaring hos den enkelte mester og så videre.

I vores tømrerfirma lægger vi en dyd i godt snedker- og tømrerarbejde, og vores priser er fordelagtige og retfærdige. Hvis du går med et lille ønske om et nyt projekt i maven, kan du altid kontakte os for en cirkapris. Vi vil gerne hjælpe.

Nysgerrig? Hør nærmere omkring dit projekt

Vi sætter fokus på det gode produkt, og for at få dette er processen en vigtig del. Vi er de rette tømrere og snedkere for dig, hvis du ønsker godt håndværk, ekspertise og et gennemsigtigt samarbejde.

Hvis du har et ønske om en tilbygning, en ny trappe eller noget helt tredje, så er tiden inde - vi venter bare på dig.

Du må endelig kontakte os på telefon 55 81 57 06 eller per mail: pkc@pkc-stege.dk.
​Vi glæder os til at høre mere.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt