Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af vinduer – vi kan hjælpe

Hvis du er på jagt efter et byggefirma, som kan hjælpe dig med at udskifte dine vinduer, så har du fundet de rette. Nye vinduer og montering af disse nye vinduer er en større opgave, og for at sikre optimal kvalitet skal du have fat i nogle, der ved, hvad de laver.

Vores hovedkvarter ligger i Stege, men vi arbejder typisk på Møn, i Vordingborg og Præstø - og så kører vi selvfølgelig gerne længere end bare det.

Når det kommer til udskiftning af vinduer, måske en montering af nye vinduer, er det nemlig ikke ligegyldigt, hvordan det udføres. 

Ord som lavenergivinduer, energiruder, vinduer efter mål og lignende er nogle helt almindelige betegnelser indenfor branchen - og ved du ikke helt, hvad de tre indebærer, kan det tyde på, at du har brug for en hjælpende hånd. Den kan vi give dig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Som så meget andet håndværk varierer prisen på en udskiftning af vinduer meget. 

Alt efter hvilken slags tilbud, der kan indhentes på vinduerne, samt hvilke ruder, du vil have, og hvilken slags glas, du vælger, har indflydelse.​

Derudover er timeprisen på en montering også forskellig alt efter hvor i landet, du vil have udført servicen.

Få hjælp fra os allerede i dag

Vi tilbyder professionel ekspertise, god service og godt håndværk - alt sammen til en fair pris. Vi har styr på vores håndværk og vores metoder, og så vil vi bare så gerne hjælpe. Hvis du har en opgave med udskiftning af døre, kan vi også være behjælpelige.

Vi har masser af erfaring, når det kommer til udskiftning af vinduer. Du er meget velkommen til at ringe på 55 81 57 06 eller sende os en mail på pkc@pkc-stege.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din montering af vinduer!

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt